Най – добрите цени на PVC дограма

 

Вижте няколко примерни, често използвани конфигурации и размери на дограма, за да добиете приблизителна представа за стойността на Вашата поръчка. За точна оферта е необходимо да се свържете с консултант на Лукспласт, който своевременно ще Ви изготви точна оферта за пвц дограмата и ще Ви обслужи по най-добрия начин. Не се колебайте – изберете как ще Ви е най-удобно да се свържем – лично в офис, по телефон, e-mail, skype – ние Ви очакваме! * Посочените цени са в лева и включват : оглед и консултация, изработка и доставка на дограма, демонтаж (на дървена дограма) и монтаж. Всички цени са с включена максимална текуща отстъпка /за сума над 5000 лв и допълнителна отстъпка за 100% авансово плащане в брой/ и стъклопакет Бяло/Бяло стъкло 24 мм.

Допълнителни промоции през Октомври: Вземете своя подарък микровентилационен обков и шнапер за балконската Ви врата при поръчка на дограма.

  • Контролираната влажност на въздуха чрез системата която Ви предлагаме е защита на дома Ви от конденз и мухъл.
  •  Чрез елегантната и фина дръжка монтирана от външната страна на балконската Ви врата, можете спокойно да контролирате отварянето и затварянето й от външната страна.

 

19.06.2013      

Ако искате да се възползвате от нашите специални цени до края на Октомври, изпратете запитване или се свържете с нас.