Нова дограма – защо от Лукспласт?

Немска дограма от Лукспласт

            Предстои Ви подмяна на дограмата в жилището – процесът не е никак маловажен и несъществен, защото това е инвестиция за доста години напред, която освен това е пряко свързана и с разходите, касаещи отоплението, климатизацията и сигурността, а също така PVC дограмата е символ на интериора, визията и уюта на дома. Какво може да очаквате от Лукспласт?

            „Най-красивият прозорец”

            За изработката на ПВЦ дограма избрахме профилите на Кьомерлинг – произвеждани само в Германия, без изнесено производство, те са профили за дограма клас А – с дебелина на външните стени 3 мм и специално патентована, двойно огъната стоманена армировка, предотвратяваща всякакво измятане и деформиране на PVC дограмата през целия ѝ живот. На разположение са множество варианти на 5- и 6-камерни профили, както и плъзгащи системи, отговарящи на всеки вкус и предпочитание. Марката Кьомерлинг е изключително ориентирана към екологията и опазването на околната среда и е предпочитаният избор за нова дограма на домакинствата в Централна и Западна Европа. Не на последно място приятно умерената цена на профилите ни позволява да Ви предложим изключително атрактивна цена на крайния продукт – PVC дограмата.

            „Прозорец, създаден специално за теб!”

            Ние от Лукспласт се гордеем с продуктите и услугите, които Ви предлагаме. Нашите клиенти са наши партньори и приятели и оценяват продуктите и обслужването, което получават.

            Всички търговски консултанти и технически лица на Лукспласт преминават през задължително, целенасочено и обстойно обучение, касаещо както техническите характеристики на предлаганите продукти – дограма, фасади, щори и други, така и принципите на нашата фирма – коректност, честност, специално отношение и грижа за клиента. Нашата цел не е да Ви продадем най-скъпия продукт, за да реализираме максимална печалба, а да Ви предложим точното решение – индивидуално и най-подходящо – специално за Вас, независимо от размера и стойността на поръчката. Ще Ви предложим най-подходящия профил за дограма, оптималния стъклопакет, в зависимост от изложението на помещението и търсените ползи (топлозащита, климатизация, шумозащита и др.), най-удобния начин за отваряне и др.

            Процесът на производство, прецизният монтаж и влагането на предписаните количества материали непрекъснато се следи и контролира от отговорници по различните етапи (разкрояване, слепване, почистване, разпробиване на отвори, монтаж на обков, монтаж на дограмата на обекта) чрез външни огледи и чрез измерване и сравняване с въведените стандарти на Лукспласт – предпоставка за дългогодишна безпроблемна функционалност на дограмата. Производството на Лукспласт е организирано гъвкаво, като настройка и обслужване – насочено изключително към качеството на всеки детайл.

            За нас е привилегия да работим с Вас!

 

Ако имате нужда от  по-подробна информация моля, вижте нашите специални цени!