Аксесоари за Вашата дограма

Възползвайте се от допълнителните аксесоари, които Ви предлага Лукспласт за естетически и функционален завършек на Вашата дограма.

  • невероятно разнообразие от мрежи против насекоми – ролетни, статични или на панти – във всеки цвят, дори и имитация на дърво, вертикални или хоризонтални, ще Ви предпазят от досадните насекоми и ще повишат комфорта във Вашия дом.

дограма комарник   комарник за дограма   дограма

хоризонтален комарник за дограма   дограма   дограма

 

  • PVC первази, колони и уширения – във всички цветове и размери

пвц дограма - первази   дограма пвц перваз

  • Алуминиеви первази и козирки ще осигурят външната, допълнителна защита на Вашия нов прозорец.

щори за дограма

 

KöClimat plus

Напълно автоматично проветряване! Проветряване дори и при затворени прозорци – без течение, без топлинни загуби – възможно ли е изобщо такова нещо? KӦMMERLING предлага система за проветряване, която без допълнителен разход за енергия Ви защитава точно пресметнато и ефективно при повишаване на влажността и опасност от появата на мухъл: вентилационна система KöClimat plus, монтирана във фалца на прозореца. На прозорците това изобщо няма да се вижда – нито от външната, нито от вътрешната им страна.

 

Външният въздух прониква дозирано през специален изравняващ налягането профил в долната част на прозореца, преминава през камерата между касата  и крилото, където се затопля, и влиза в стаята от горната част на прозореца.

Голям избор от модели и цветове дръжки, подхождащи на Вашия индивидуален интериор

 

 

коклима за дограма   кьомерлинг