Външни и вътрешни щори

Лукспласт Ви предлага   вътрешни   и   външни щори,   които    елегантно   допълват дограмата   и   създават неповторим облик на жилището или офиса Ви!  Перфектни и идейни  допълнения за допълнителна шумо- и топлоизолация.

Външни ролетни щори

външни щори за дограмаВъншните ролетни щори Ви дават множество предимства и ползи – монтирани отвън на дограмата те я допълват до функционална цялост. При напълно затворено положение щорите не само спират слънчевите лъчи, но и Ви предпазват от крадци, намаляват разходите за отопление, намаляват нивото на въздушния шум и Ви дават пълно уединение.  Задвижващия механизъм е монтиран в алуминиева кутия с елегантен дизайн, хоризонталните алуминиеви ламели с пълнеж от полиуретанова пяна образуват плътна преграда, която по желание може да бъде прибрана в кутията или спусната на определена височина.

 

       

Вградени щори VariNova

вградени щори на кьомерлингНовият вид външни щори VariNova на KӦMMERLING са от типа вградени. Новият и подобрен дизайн, възможността за вграждане на противонасекомните мрежи, бързият и надежден монтаж, по добрите постижения относно топлоизолацията са част от предимствата на вградените външни щори. Монтажа се извършва върху дограмата, с помощта на специален свързващ профил, като по този начин отпада необходимостта от пробиването на дупки в дограмата.  Задвижването е както при останалите видове щори: ръчно, с манивела или мотор. цветовите комбинации са в доста голям диапазон, като в допълнение към екстериора и интериора могат да бъдат и в дървесни имитации.

 

 

Вградени  щори

външни вградени щориВъншните ролетни щори от типа- вградени постигат значителен топлоизолационен ефект, чрез свързването на профилите на дограмата  и щорите в единна рамка и  вградената топлоизолационна вата в кутията на щората. Чрез тази техника, прозореца и щората дават и други предимства като:

лесен, бърз и надежден монтаж

отпада разпробиването на профила на дограмата

леснодостъпно ревизиране от вътрешната страна на щората

Възможните параметри на кутията са :

- 160мм – за височина от 500мм до 2000мм
- 200 мм – за височина от 2001мм до 3000мм

Препоръчителна е ширината на щората да е до 2500мм.

Цветовете в които може да бъде направена щората са : бяло,златен дъб,махагон и орех.

Вътрешни  хоризонтални щори

вътрешни алуминиеви щориПроизведени са от алуминий, с ширина на ламелата 25мм или 16мм. Материалите са с висока степен на еластичност и  здравина. Трайността на цветовете е гарантирана. Съвършенството на механизмите за управление позволява безпроблемното функциониране дори на щори с по-големи размери. Богатата цветова гама включва над 30 разцветки.

 

 

Вътрешни роло щори

вътрешни ролетни щориШирока гама от цветове и декори! Елегантни и стилни, отразяващи тенденциите в обзавеждането на модерния дом. Произведени са от едноцветни и жакардови платове и десени. Предлаганата система на управление е Елегант – изработена със заоблена алуминиева кутия и алуминиеви водачи в цвят – бяло, кафяво , сиво и 5 имитации на дърво.

 

 

 

 

Вътрешни плисе щори

вътрешни плисе щориПлисе щорите комбинират модерен дизайн и контрол на светлината и видимостта. Произведени са от платове с 20 мм гънки и предлагат гама от полупрозрачни до 100% затъмняващи платове, негорими, антистатични и влагозащитени платове, включително платове с рисунки и мотиви за детски стаи. Изключително практично решение е щората „ден и нощ”, която представлява комбинация от два различни плата с различна светлопропускливост.

 

 

Вътрешни вертикални щори

вътрешни вертикални щориСъвременната алтернатива на завесите! Изработени от текстилни материи, защитени със специална промазка, антистатични, негорими, особено плътни, с изключително лесна поддръжка. Ламелите на текстилна основа са с размер 127мм и 89мм. Механизмите за управление (гредата) позволяват захващане на щората за таван или стена, събиране на ламелите в единия край на щората, или в двата – тип „перде”. Богатата цветова гама включва над 120 разцветки.

 

 

Римски щори

вътрешни римски щориЕдно различно решение за Вашия интериор, съчетаващо елегантността на текстилните материи и практичността на щорите. Изработени  са от плат с втъкани тунели за алуминиевите тежести – резултатът е идеално оформени сегменти, с еднаква височина и изчистен дизайн. Разнообразието от цветове може да задоволи специфичните изисквания на всеки интериор.