Ново от Лукспласт – довършителни строителни услуги

Болшинството от така наречените “дограмаджийски” фирми широко рекламират и предлагат услугата “довършителни работи след монтаж на дограма”. В дългогодишната си практика често ни се е случвало да усещаме леко разочарование у някои от нашите клиенти, породено от факта, че Лукспласт не предлагаше тази услуга. Причината за това беше, че досега не разполагахме със специалисти, на които  да се доверим на 100% и да изпратим при Вас с убеждението, че ще извършат качествено и в срок поръчаната услуга. Е, това вече не е така!

Горещо Ви препоръчваме да се възползвате от новата ни услуга – довършителни строителни работи след монтажа на алуминиева или PVC дограма, а именно:

-  Измазване (обръщане ) с гипс,  мазилка, гипс картон около прозорци и врати, монтирани от Лукспласт ;

-  Бояджийски услуги;

-  Шпакловки – груби и фини;

-  Различни видове мазилки;

-  Други;

измазване дограма

Добрият майстор на Лукспласт ще Ви посети след предварителна уговорка, за да определи необходимите видове дейности и количества материали, които трябва да се вложат за ремонта. Той ще спази уговорения ден, час, който Ви е обещал и ще Ви посъветва за оптималното решение за конкретната ситуация. Ще останете очаровани от качествената му работа, експедитивност и отдаденост. И не на последно място помещенията , в които се работи, ще бъдат максимално опаковани и подсигурени срещу замърсяване от строителни материали – предпоставка за бързо и лесно почистване след завършване на ремонта.

За допълнителни въпроси относно предлаганите строителни услуги, моля обърнете се към екипа на Лукспласт !