Обков

С поглед към бъдещето!

дограма

Една от  най-важните и конфликтни точки в изработването на прозорците и вратите  е обкова на дограмата. За да бъде рентабилен и надежден той през дългите години функциониране е нужно да подходим с особено внимание при избора му при поръчка на дограма. Доверявайки се на обкова Winkhaus – Германия и в частност последно поколение разработка на системата activPILOT, ще получите не само високо качество, но и последващо лесно дооборудване, атрактивен дизайн, лесно регулиране и абсолютно възпрепятстване срещу кражби.  С  доказаната си и утвърдена репутация на лидер в  бранша,  Winkhaus работи непрекъснато и дооптимизира и усъвършенства системите си, съобразно нуждите на съвременните технологии за обков. Допълнителните функции като последващо влагане на  допълнителни механизми, иновативните начини на отваряния като микровентилация или паралелно отваряне, изключителното дизайнерско решение на скрит обков и много други са малка част от решенията на специалистите от Winkhaus. Доверете се на дoкaзаното немско качество.

Скрит обков WihnkHaus activPilot Select

Вижте иновативния обков на WinkHaus activPilot Select – напълно скрит, дава красив дизайн и позволява тегло на крилото до 150кг. Това дава възможност поставянето на тройни стъклопакети, което покрива съвременните изисквания за енергийна ефективност.

        

  Широк ъгъл на отваряне – около 95 °

 

 

WinkHaus Kipp vor dreh

Лукспласт Ви дава по-голяма сигурност на Вашите прозорци с новата система на WinkHaus Kipp vor dreh. При нея имате контрол над достъпа, чрез специална опция на дръжката, позволяваща Ви да блокирате отварянето по вертикална ос. По този начин може да проветрите помещението си без риск за Вас и Вашето семейство.

  

 

 

АctivPilot Comfort PADK - Комбиниран обков, с успоредно изнасяне на крилото пред касата.

Проветряване на стаята при всякакви метеорологични условия, дори когато отсъствате от вкъщи ? Вече е възможно с новия обков на WinkHaus – activPilot Comfort.

Обковът позволява отваряне с успоредно изнасяне на крилото пред касата – 6мм, което дава възможност за постоянна вентилация на въздуха в помещението. В тази позиция на проветряване activPilot Comfort PADK предлага устойчивост на влизане с взлом – RC 2.