Стремеж към съвършенство всеки ден

 

Едни от най-сериозните изисквания, които поставят съвременните европейски норми за дограми е те да бъдат с големи параметри на топло- и шумоизолация. Прозорците са не само средство за постигане на затваряне и изолиране на жилището, но те придават и облика в интериора и екстериора. Ние ще направим по подходящ и индивидуален начин оформлението  и облика на дома Ви във всяка възможна за изработка форма и разпределение на прозорците. Предлаганата палитра на цветовата гама е меко- казано богата. Самозалепващи се шпроси отвън или такива, които се монтират вътре в стъклопакета на дограмата. Елегантни дръжки. От стандартни стъкла до специални – орнаментни, подходящи например за бани или входни врати, където чуждите погледи са нежелани.

Нашата дограма притежава отлични топло- и шумоизолационни качества, дори и в стандартно изпълнение. Със специалните топло- и звукоизолационни стъкла тези стойности могат да се подобрят значително. Попитайте консултанта на Лукспласт за специалните видове стъкла. Базисната сигурност на прозоречната система може да се надгради до върхова защита против взлом посредством специален обков, защитни стъкла и райбери – специално проектирани за защита на дограма.

От нас можете да очаквате изключителен професионален и индивидуален подход към Вас, нестандартни и атрактивни решения, гъвкавост и креативност към всеки детайл.