Първокачествена дограма Кommerling

Лукспласт Ви предлага PVC дограма произведена с уникалните PVC профили на KÖMMERLING. Прозорците и вратите са важна част от Вашето жилище и неговото строго индивидуално оформление. Именно затова е нужно да отделите голямо внимание на решението си относно подходящата дограма. Прозорците са конструктивен елемент на дома, към който се поставят най-сериозни изисквания. Те трябва да ни осигурят уют, топлина и да гарантират комфорт. Те придават живот на фасадата и повишават материалната стойност на дома, като в значителна степен определят облика и интериора. PVC дограма от Лукспласт ще Ви даде всичко онова, което Ви е нужно за Вашите строго индивидуални прозорци. Всяка форма и разпределение са възможни чрез различните варианти на отваряемост и голямото разнообразие от цветове.

EUROFUTUR CLASSIC

   pvc дограма кьомерлинг PVC дограма Комерлинг pvc дограма
 • 5 – камерна система
 • Прав, модерен дизайн на прозореца с тесен профил и 70 мм монтажна ширина
 • Стабилен напречен разрез с отлична статика за дълъг живот на прозореца
 • Чрез интегриране на новаторско стоманено усилване се постига 6 – камерна конструкция с коефициент на топлопреминаване Wf-Wert= 1,3 W/(m2K)
 • Лесна поддръжка, без боядисване
 • Оптимална ефективност, екологичност, дълъг живот и стабилност

 

EUROFUTUR CLASSIC С АЛУМИНИЕВА КАПАЧКА

Al дограма алуминиева дограма dograma
 • Почти неограничени възможности за цветово оформление, благодарение на алуминиевата капачка!
 • Оптимална ефективност, екологичност, дълъг живот и стабилност

EUROFUTUR ELEGANCE

 • 5 – камерна система
 • Елегантен, заоблен дизайн на прозореца с тесен профил и 70 мм монтажна ширина
 • Стабилен напречен разрез с отлична статика за дълъг живот на прозореца
 • Чрез интегриране на новаторско стоманено усилване се постига 6 – камерна конструкция с коефициент на топлопреминаване Wf-Wert= 1,3 W/(m2K)
 • Лесна поддръжка, без боядисване
 • Оптимална ефективност, екологичност, дълъг живот и стабилност

 

KÖMMERLING 88 PLUS

дограма пвц дограма цени PVC дограма Комерлинг

Новото поколение високоизолираща 6 – камерна система с 88 мм монтажна ширина Kömmerling 88 plus разкрива широки възможности за творчески и заедно с това рентабилни решения в дизайна. Системата е сертифицирана за използване в т.н. „пасивни къщи”. Свобода за оформление по големина, форма и цвят, върхови стойности на топло и звукоизолация (коефициент на топлопроводимост: от 1,0 до ≤ 0,8 W/(m2K) и индекс на изолация от въздушен шум в зависимост от стъклопакета до 48 dB).

 

pvc дограма- Три равнини на уплътняване – с централно разположено термоуплътнение – гарантират висока защита срещу биещ дъжд, оптимална херметичност срещу вятър и отлична шумоизолация.

- Голям спектър на остъкляване от 24 – 52 мм за монтиране на специални функционални стъкла.

Лукспласт Ви предлага възможност за монтаж на алуминиева капачка – елуксирана или в цвят по RAL.

 

PREMILINE

пвц дограмаНай-новата разработка на системата за плъзгане на дограма KӦMMERLING впечатлява с елегантните си форми и плавното си и леко движение. Съвместимостта на системата с всички 70 – милиметрови прозоречни системи допринася за лесен монтаж и съчетаване на различни профили, там където няма друга възможност. Богатата цветова гама, реализирането на остъкляванена големи площи, лекия и равен ход са само част от предимствата на PremiLine – плъзгането на KÖMMERLING.

 

PREMIDOOR

ПВЦ премидорПорталът от типа плъзгане чрез повдигане – идеално решение за балкони, тераси и оранжерии, което впечатлява с изключително устойчивата си конструкция, даваща на помещенията просторна и светла атмосфера. Порталът PremiDoor създава най-добрия  преход между дома и заобикалящата ни жива природа. PremiDoor е продукт от премиум класа, който впечатлява с елегантни линии, неподвластен на времето характер и техническите си характеристики: най-добрите стойности на топло- и звукоизолация, стабилност, устойчивост и сигурна работа при възможно най-висок комфорт на отваряне. Неочаквани размери – крила до 3 м. широчина и 2,5 м. височина предлагат уникални възможности за Вашето индивидуално архитектурно решение.

 

Цветова гама KÖMMERLING 

2KOE_prospekt Colorit 08 2013.pdf.pdf 1KOE_prospekt Colorit 08 2013 .pdf.pdf

 

За подробна информация относно нашите специални цени вижте тук!